تاریخچه اریال
ورزش اریال توسط کریستوفر هریسون با عده ای از ورزشکاران ژیمناستیک ابداع شد. آنها قصد داشتند پس از بازنشستگی همچنان تمرینات اکروباتیک روی هوا داشته باشند. بر این اساس برادوی تمرینات ورزش با طناب اویزان به جهان معرفی کرد.هریسون این مسیر را با حرکات یوگا آغاز کرده بود اما دید هنری او کمک کرد تا چنین ابداعی کند. هریسون که با حرکات هوایی سیرک آشنا بود تصمیم گرفت که لذت پرواز را با آرامش حاصل از انجام حرکات یوگا تلفیق نماید و بدین ترتیب ورزش اریال خلق شد و به سرعت طرفداران زیادی در سراسر دنیا پیدا کرد.
اریال چیست
اریال ورزشی است که در آن طناب هایی از بالا آویزان شده اند تا به ورزشکاران برای انجام حرکات مختلف کمک کنند. این طناب ها قدرتمند هستند و با آسودگی خاطر میتوانید تمام وزنتان را روی آن بیندازید.این طناب ها به ورزشکاران امکان میدهد که حرکات جدیدی را انجام دهند. همچنین طناب میتواند فشار روی مچ و زانو ها را کم کند.
ورزش اریال ترکیبی از ورزش های ژیمناستیک ، یوگا و پیلاتس است که در حالت معلق انجام میشود.
اریال به نوعی مکمل ورزش یوگا است. این ورزش برای افرادی که دردهای مفصلی یا مشکلات مربوط به ستون فقرات دارند مفید است. عموم مردم تصور میکنند که این ورزش بسیار سخت است اما اینطور نیست. این ورزش انعطاف پذیری بدن شما را تا حد زیادی افزایش میدهد .
اگرچه تمام حرکات اریال به صورت کاملا معلق انجام میشوند، اما در بسیاری از تمرینات این ورزش باید بخشی از بدن ورزشکار مانند پا از روی زمین برداشته شود.
اریال از ورزش های پرطرفدار است. این ورزش بسیار آرامبخش است که نه تنها عضلات و بدن را فعال میکند بلکه استرس و اضطراب را هم از انسان دور می کند.
در تمرینات اریال هر چقدر که کلاس پیشرفته تر باشد ، حرکات بیشتری در حالت معلق انجام میشود.
آمریکایی ها هدف خود از پدید آوردن چنین سبک ورزشی را مقابله با نیروی جاذبه زمین عنوان کردند.
مزایا و فواید اریال
- افزایش انعطاف پذیری بدن
- کاهش احتمال بیماری قلبی
- از بین بردن گرفتگی عضلات
- تقویت سیستم گردش خون
- افزایش مهارت حفظ تعادل
- تقویت عضلات شکم، پهلو و کمر
- آزاد کردن اندورفین
- افزایش چابکی بدن
- تسکین فشار وارد بر دیسک ستون فقرات
- حفظ سلامت غدد لنفاوی و دستگاه گردش خون
اریال برای چه افرادی مفید است
این ورزش به افرادی که می خواهند در استراحت باشند و در عین حال تمریناتی انجام دهند که برای سلامتی بدن مفید است توصیه میشود.اریال به چه افرادی توصیه نمیشود
تمرینات اریال در زمان بارداری ممنوعیت دارد.مبتلایان به بیماری قلبی برای انجام حرکات اریال احتیاط کنند.
در صورتی که مشکلات فشار خون تنظیم نشده دارید، اریال را تحت نظر متخصص انجام دهید.
نحوه اجرای اریال
اولین مرحله در ورزش اریال اعتماد به طناب است . برخی از کلاس ها ممکن است که حالت مدیتیشن نیز داشته باشند.در کل در این کلاس ها مثل ورزش یوگا علاوه بر تقویت عضلات بدن و افزایش انعطاف پذیری ، ارتباط بین بدن و ذهن هم تقویت میشود .
مربی در هر مرحله از کلاس شما را راهنمایی میکند. در روزهای ابتدایی به عضلات شکم فشار وارد میشود و به دلیل آنکه برای انجام حرکات اریال باید از عضلات پهلو و شکم استفاده کنید و روی انجام دادن حرکات تمرکز می کنید ، فشاری که به عضلات وارد میشود را حس نمیکنید.
برای شرکت در کلاس های اریال نکات زیر را رعایت کنید:
- قبل از کلاس غذای سنگین نخورید.
- از زیورالات استفاده نکنید زیرا به راحتی در طناب ها گیر میکنند و مشکل به وجود میاورند.
- توصیه میشود که لباس های جذب، مثل لگ های ورزشی بپوشید.
- استرس نداشته باشید و با آرامش حرکات رو انجام بدید و از افتادن نترسید.